Dette skal være den viktige iPhone-oppdateringen

MacRumors mener å vite at den nye iOS-oppdateringen som skal rette varmeproblemene kommer snart.

Tre oppdateringer på kort tid

Dette fordi Apple har merket denne oppdateringen med versjonsnummer 17.0.3. Selskapet lanserte for en uke siden iOS 17.0.2:

“Du husker sikkert versjonsnummeret fordi det var iPhone 15-modellene som fikk denne først, mens de andre modellene var på 17.0.1. Sistnevnte retter opp i sikkerhetshull, mens 17.0.2 retter en feil som kunne gjøre det kronglete å overføre backup-en sin til nye iPhonen 15 og 15 Pro.”

Men 17.0.3 er langt viktigere når det kommer til bruksopplevelsen, spesielt for iPhone 15 Pro-serien som kan oppleve overoppheting. Selskapet kommer ikke til å klokke ned A17 Pro-brikken Ifølge Apple-bloggen tester selskapet 17.0.3 internt og oppdateringen lanseres veldig snart. Vi snakker en lansering senere denne uken eller tidlig neste uke. 17.1 lanseres sent i oktober, blant annet med auto-lagring av Apple Music-låter man “hjerter.”

Apple lovet å rette varme-problemene allerede for fire dager siden:

“Ifølge selskapet skal det være snakk om ikke bare et problem med iOS 17 som “berører noen brukere og som vil rettes i en programvare-oppdatering.” Men ifølge Apple er det også et annet problem som rammer “nylige oppdateringer til tredjepartsapper som får dem til å overbelaste systemet. Vi jobber med apputviklerne med rettelser som er i ferd med å rulles ut.”

Årsaken skal altså være en kombinasjon av hvordan tredjeparts-apper oppfører seg i iOS 17, en annen del skal være OS-et i seg selv. Apple har allerede uttalt dette ikke er et problem grunnet den nye titan-rammene i Pro-modellene. Det er ukjent hvor mange som er rammet, men de som bruker visse tredjeparts-apper skal være spesielt utsatt.

Kontakt oss:

    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *